Gedenkroos

29.95

De roos op deze foto is de meest bijzondere roos die ik ooit vast heb gehad. Deze roos komt van het bloemstuk dat op mijn opa’s kist lag tijdens zijn afscheid, november 2020. Ik droogde twee rozen, zocht daar perfecte potten bij, gaf de ene aan mijn vader en hield de andere zelf. Een paar weken later hadden we iets simpels maar eervols in handen, dat de uitvaart van mijn opa recht deed. Deze kleine, fijne, tastbare herinnering pronkt nu in onze woonkamers.

En natúúrlijk kan dit met allerlei andere rozen: een roos uit je trouwboeket, een roos die je kreeg van een dierbare, een roos uit eigen tuin – noem maar op.

Wil jij jouw bijzondere roos ook een mooi plekje geven in huis? Dan gaan we dit samen regelen. Als je dit product afrekent, stuur ik je binnen 24 uur een handleiding waarin ik stap voor stap uitleg hoe jij de roos thuis zelf kunt drogen. Ik stuur jou vervolgens een glazen pot op: met of zonder een naam erop. Zo heb jij binnenkort ook een prachtige, gedroogde roos in huis. Een beetje van LinguaFlora en een beetje van jouzelf.

Het rozentonnetje is 18,5 centimeter hoog en heeft een diameter van 6,5 centimeter.

Categorie: