Verzend- en retourbeleid

Uit liefde voor mijn werk en bedrijf doe ik er alles aan je bestelde producten of diensten met de grootst mogelijke nauwkeurigheid te verzorgen en verpakken. Ik zal te allen tijde proberen eventuele transportschade tot een minimum te beperken. Controleer bij ontvangst van je bestelling dus of deze voldoet aan je verwachtingen en of er geen transportschade is ontstaan. Als dit toch het geval is, of je bestelling onverhoopt tegenvalt, stuur me dan gerust een berichtje. Daar komen we samen wel uit!

Retourneren

Is je bestelling toch anders dan verwacht of heb je je bedacht? Dan kan je jouw bestelling retourneren onder de volgende voorwaarden:

  • Om te retourneren stuur je eerst een e-mail naar info@linguaflora.nl. Zo weet ik dat ik jouw bestelling terug kan verwachten. Vergeet hierbij niet je bestelnummer (factuurnummer) te vermelden. Je mág hierbij een reden opgeven, maar dat ben je natuurlijk niet verplicht.
  • Om een bestelling te retourneren, moet de bestelling in originele staat verkeren (ongebruikt en zonder beschadigingen).
  • Retourneren is mogelijk binnen de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen.
  • De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.
  • Nadat je retourartikel bij mij is aangekomen, e-mail ik je hier een bevestiging van. Je krijgt het originele aankoopbedrag, inclusief de initiële verzendkosten, binnen 7 werkdagen teruggestort op je rekening.
  • Boeketten op maat kunnen niet worden geretourneerd. Deze zijn in continue afstemming met en met goedkeuring van de klant tot stand gekomen.

Als je bestelling niet klopt of je ontevreden bent, hoor ik dat natuurlijk graag. Ik ben ervan overtuigd dat we daar samen uitkomen

Garantie

LinguaFlora verleent helaas geen garantie op de geleverde producten.

Overmacht

LinguaFlora is te allen tijde bevoegd de bestelling te annuleren ingeval van overmacht.

Linguaflora

Juliette Peters-Janssen
Tegendraadse taalnerd
info@linguaflora.nl
Tilburg, Noord-Brabant

© 2021 Linguaflora | Alle rechten voorbehouden